DESPRE NOI


Euro Building este o firmă cu capital integral privat, fondată în anul 2002, având o bogată experiență
în execuția lucrărilor de construcții civile și industriale, precum și a instalațiilor aferente.

Societatea noastră s-a făcut remarcată prin seriozitatea și profesionalismul atât a echipei de conducere cât și a întregului personal.

De asemenea, am implementat și menținut un sistem de management al calității, certificat SRAC ISO 9001: 2007, un management de mediu, certificat SRAC ISO 14001:2007 și un sistem de management al sănătății și securiățtii ocupaționale, certificat SRAC OHSAS 18001: 2007.

Autorizatie Laborator de gradul II

De ce sa ne alegi?

Bazându-ne pe experiența acumulată, spinjinindu-ne pe o susținere materială în continuă dezvoltare, cultivând cu atenție un personal calificat și implicat în politica firmei de asigurare a calității, avem convingerea că vom răspunde competent tuturor clienților noștri.

VIZIUNE

Dorim ca prin munca noastră să devenim lider pe piața românească și să fim cunoscuți la nivel internațional, iar serviciile pe care le oferim să fie un succes atât pentru noi cât și pentru clienții noștri.

MISIUNE

Satisfacția clienților și a partenerilor noștri este ceea ce ne motivează să ne dezvoltăm continuu, astfel încât ceea ce oferim să fie mereu la standarde înalte.

Proiectarea și construirea unor clădiri mari, mici și mijlocii necesită ingineri care să adopte tehnici adecvate, tehnologii avansate și cele mai bune resurse. De la crearea planurilor perfecte pentru proiecte până la executarea acestora în conformitate cu bugetul, preferințele și timpul clientului nostru, echipa de la Euro Building face tot posibilul pentru a oferi servicii de construcții industriale, civile și instalații excelente.

Credem cu tărie că o echipă unită poate genera idei frumoase și inovative și tocmai de aceea muncim în echipă pentru a oferi rezultatele dorite clienților noștri. Ca o companie de construcții industriale și civile cu experiență, cunoștință și reputație, știm că clienții noștri așteaptă foarte mult de la noi. Acest lucru ne încurajează să parcurgem acel kilometru suplimentar în furnizarea și îndeplinirea cerințelor exacte ale clienților noștri din diferite industrii, inclusiv gaze și petrol, energie electrică, comercial, rezidențial, instituții publice etc.